Vintage Wedding photo

Om Lady Vintage

Lady Vintage är en exklusiv och nischad webbutik för dig som vill sticka ut som en Lady med stil och har en passion för mode från 20- till 60-tal.

Lady Vintage teleporterar dig tillbaka till mormors tid och ger dig möjlighet att vara en riktig Lady, såväl till vardag som till fest. Vem önskar inte att få vara lika vacker som en av karaktärerna i Mad Men!


Så skapades Lady Vintage

Grundaren till Lady Vintage är Ronja Lagerström, som länge haft en förkärlek för 50-talet, swing och burlesque. Idén till webbutiken kom i samband med att Ronja gifte sig sommaren 2011 och hade ett stort vintageinspirerat sommarbröllop. Bröllopet som ägde rum i en lada med pompoms, spets, höbalar, cupcakes och bluesmusik blev väldigt lyckat och uppskattat, men inte utan ansträngning. Brudparet upplevde att det var svårt att på hemmaplan finna det dem sökte gällande både kläder, skor, accessoarer samt pynt och fick, till stora kostnader och inte utan besvär, beställa det mesta från USA. Ronja förundrades av det lilla utbud av retro- och vintagemode som erbjöds på den svenska marknaden, trots stor efterfrågan, och bestämde sig för att ta saken i egna händer.

Då föddes idén till Lady Vintage.