Ångerrätt

Lady Vintage vill att du som kund ska vara nöjd med ditt köp och skulle du mot förmodan inte vara det har du som konsument enligt distanslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottagit varan. Om varan dock är skadad eller sliten på något vis av dig som kund förlorar du rätten att ångra ditt köp. Varan får alltså inte vara använd och lappar/etiketter måste sitta kvar för att du ska kunna nyttja ångerrätten. Vi förstår dock att du självklart kommer att behöva prova dina varor men om de går sönder av någon form av slitage förlorar du som sagt ångerrätten.

Returer och byten

Om du inte är nöjd med dina varor har du 14 dagar på dig att ångra eller byta ditt köp mot att du har kvar kvittot på köpet och att varorna är oanvända. Kostnaden för att returnera en vara till Lady Vintage står inte Lady Vintage för utan det tillfaller dig som kund.  Då du endast har 14 dagar på dig att ångra eller byta ditt köp ber vi dig vänligen att kontakta oss genast om du inte är helt nöjd och observera att vi endast tar emot returer och byten med förhandsgodkännande av oss. Du kontaktar Lady Vintage på e-post: info@ladyvintage.se

Reklamationer:

Skulle din vara ha någon form av defekt, skada eller att du har fått fel vara levererad till dig ska du kontakta Lady Vintage inom 7 dagar från att du mottagit varan. Har varan en synlig transportskada anmäler du skadan direkt till ansvarigt transportföretag och bifogar oss en kopia på mejlet så att vi kan följa ärendet. En vara som skadats på grund av felaktigt handhavande eller yttre våld ersätts ej och vid tvister följer vi den Allmänna reklamationsnämndens beslut.